Vrienden van Buurtbier

Wat komen op markten en braderieën maar ook omdat bier verbroederd, veel leuke, lieve en interessante mensen tegen! Op deze pagina vind je een overzicht van mensen die het verschil maken! Zoek er gewoon eens eentje op en vertel dat je hem/haar via ons kent, wie weet helpt dat!

Erik is ondernemer in hart en nieren en ligt chaotisch, maar hij weet de lekkerste wijntjes te vinden! Je komt hem vaak tegen op allerlei markten en braderieen en natuurlijk zijn eigen proeverijen maar je kan ook een bezoekje brengen aan zijn webshop: Wijnhandel 't Poorthuys (Gratis bezorging in Amersfoort!), daarnaast is deze bourgondiër ook nog freelance kok.

Logo Cspar

Caspar maakt al onze vormgeving. Hij weet ons elke keer weer te verrassen met zijn ontwerpen en denkt actief mee! Ook op zoek naar een goed ontwerp of kritisch advies over vormgeving? www.caspartenberge.nl (hij doet ook hele gave dingen met bootjes by-the-way!)

Robbie is al vanaf het begin van Buurtbier fan van ons! Zelf is hij naast bier ook gek op goeie koffie. Daarom is hij Koffie&Ik begonnen aan de Vleutenseweg 169 in Utrecht. De plek waar we met Buurtbier altijd welkom zijn, net zoals jij! www.koffieenik.nl

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein