Grutte Pier Moordspel navulsets!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 11,99 11.99
quantity Stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

***HELAAS IS HET MOORDMYSTERIE UITVERKOCHT, ER ZIJN NOG WEL NAVULSETS TE KOOP VOOR ALS JE HET SPEL WEL IN JE BEZIT HEBT EN HET NOG EEN KEER WILT SPELEN***

Het is 1520, Grutte Pier is verwikkeld in een hevige strijd met de Hollanders, maar er is een staakt-het-vuren afgekondigd. Echter krijgt Grutte Pier nog steeds geen rust, want zijn strijdmakker Wierd Jelckama wordt dood aangetroffen in een steegje achter het waardshuis De Markies waar hij de avond ervoor heeft gezeten. Hij blijkt vermoord te zijn, het is aan Grutte Pier om uit te zoeken wie de dader is. Zo ontstaat een zoektocht door laatmiddeleeuws Kimswerd waarbij Grutte Pier iedereen aan de tand voelt. Hij vindt op het laatst inderdaad de dader, maar de vraag is of jij net zo slim bent als Pier Gerlofs Donia!

Ter ere van de 500-jarige sterfdag van Grutte Pier komt Grutte Pier Brouwerij met een rijk geïllustreerde moordmysterie. Aan de hand van raadsels en puzzels met de bieren kun jij oplossen wie de laffe moord op Grutte Wierd heeft gepleegd. Een spannend spel onder het genot van een biertje voor de komende donkere dagen.

Inhoud:
4 Bieren van 33cl: Geheim Bier, Witbier, Vrijheid, 539 Stout

Los het mysterie alleen op of met een groep(je).

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein