Levertijd en kosten

Wat kost het om mijn bier in huis te krijgen en hoe lang duurt dat dan?

Afhalen
Dat vinden we heel gezellig! Je bent altijd welkom en bovendien betaal je dan geen verzend- of bezorgkosten. Je krijgt van ons een bericht als je bier klaar staat om afgehaald te worden. Het afhaaladres is bij onze opslag: City Hub, Atoomweg 1, Utrecht. Dit is op Industrieterrein Lage weide vlak over de 'Gele Brug' bij Douwe Egberts. Je kan je melden bij Menno of Peter aan de receptie en zij helpen je dan verder.

Verzendkosten
Binnen Nederland versturen wij alles met PostNL, omdat zij op tijd leveren en voorzichtig zijn met jouw biertjes.

Tot en met 16 flesjes van 33cl zijn de verpakkings-en verzendkosten € 8,25 
Van 17 tot 30 flesjes kost verpakken en verzenden €15,00 
Bestel je voor 30 flesjes of meer, dan betalen wij de 'extra' verzendkosten en betaal jij het lage verzendtarief van €8,25.

Een te versturen pakket mag bij PostNL maximaal 30 kilo wegen. Voor jouw idee, een pakket van 30 kilo is ongeveer 50 flesjes van 33cl. Buiten Nederland versturen wij niet. 

In Stad Utrecht bezorgen we zelf de biertjes bij je thuis. Bij een bestelling vanaf €17,50 kost dit maar €3,50. Dit kan omdat we zelf in Utrecht wonen en het is ook nog eens gezellig! Boven de €30 bezorgen wij GRATIS in Utrecht stad, De Meern, Vleuten, Maarssen en Vinkeveen, Mijdrecht en Wilnis.

Levertijd
Onze levertijd is 2-5 werkdagen. Bezorgen in Utrecht doen wij altijd op vrijdag. Mocht je een bestelling eerder nodig hebben en wil je laten bezorgen in Utrecht? Zet dan even de bezorgdatum in de notities bij je bestelling.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein