Vrienden van Buurtbier

We komen op markten en braderieën maar ook omdat bier verbroedert, veel leuke, lieve en interessante mensen tegen! Op deze pagina vind je een overzicht van mensen die het verschil maken! Zoek er gewoon eens eentje op en vertel dat je hem/haar via ons kent, wie weet helpt dat!

Happy Communicatins SEO BLOG SOCIAL MEDIA

Nathalie van der Meide van Happy Communications houdt onze website vindbaar en zorgt voor content op onze Socials. Onmisbaar iemand voor je bedrijf! Daarnaast gaat ze steeds meer van bier houden en is ze ook nog eens een gezellig en lief mens die pro-actief meedenkt en je regelmatig scherp houdt op haar vakgebied. Een topper! 

  

Erik is ondernemer in hart en nieren en licht chaotisch, maar hij weet de lekkerste wijntjes te vinden! Je komt hem vaak tegen op allerlei markten en braderieen en natuurlijk zijn eigen proeverijen maar je kan ook een bezoekje brengen aan zijn webshop: Wijnhandel 't Poorthuys (Gratis bezorging in Amersfoort!), daarnaast is deze bourgondiër ook nog freelance kok.

Logo Cspar

Caspar ten Berge maakt al onze vormgeving. Hij weet ons elke keer weer te verrassen met zijn ontwerpen en denkt actief mee! Ook op zoek naar een goed ontwerp of kritisch advies over vormgeving? (hij doet ook hele gave dingen met bootjes by-the-way!)

Robbie is al vanaf het begin van Buurtbier fan van ons! Zelf is hij naast bier ook gek op goeie koffie. Daarom is hij Koffie&Ik begonnen aan de Vleutenseweg 169 in Utrecht. De plek waar we met Buurtbier altijd welkom zijn, net zoals jij!

Logo KZ

Café Kanaalzicht in Lombok, Utrecht is het stamcafé van Gert-Jan en af en toe mogen we er proeverijen geven. Eigenaar Floor en barkeepers Steffan, Ron, Darryl, Astrid en anderen geven je het gevoel dat je welkom bent en weten wat klantvriendelijkheid betekent. Je voelt je nooit alleen in KZ!

Logo Camping Ganspoort

Camping Ganspoort is een café en restaurant op het populaire Rotsoord in Utrecht. Grappig van Ganspoort is dat je je er echt op de camping waant, maar dan met veel beter eten en heerlijke biertjes. We organiseren ook vaak proeverijen samen met Ganspoort, leuk voor met je collega's!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein