Maximus Crystal Meth Sour

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 2,99 2.99
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Fris witbier met zuur tintje

Zicht/kleur

Lichtgeel

Geur

Zachtzuur en lichte citrusgeur

Smaak

Heerlijk fris witbier met een zuur tintje, maar zeker niet overheersend. De kefir proef je licht achterin je keel, geeft een aangenaam gevoel.

Afdronk

De kefir blijft iets hangen samen met het zuurtje, het zorgt ervoor dat je al snel een volgende slok wilt. Gelukkig is 'ie maar 3,9%!

Alcoholpercentage

3,9%

Past goed bij...

Lichtzure bieren passen perfect bij witte visgerechten of kip, maar ook heerlijk bij linzen of kikkererwten! Frissigheid all-over-the-place!

Leuk weetje

Maximus heeft bewust gekozen voor een naam die een beetje verwarrend is. Als ik zo naar onze foto kijk met de kefir kristallen (want dat zijn het!) dan blijft het bij een beetje ondeugend! ;-)

Speciaalbier Utrecht

Buurtbier.nl is dé aangewezen plek om de meest bijzondere lokale speciaalbiertjes te kopen. Behalve de Maximus Crystal Meth Sour vind je op onze website nog veel meer speciaalbier afkomstig van verschillende brouwerijen uit heel Nederland. Je vindt hier enkel biertjes die niet of nauwelijks bij de slijter of de supermarkt te krijgen zijn en vaak alleen maar bekend zijn in de buurt van de brouwer. 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein