Volle Maan - Utrecht

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 2,59 2.59
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Biologisch zoetig speciaalbier 

Zicht/Kleur

Donker amberkleurig

Geur

Zoet en moutig. 

Smaak

Een speciaalbier op basis van roggemout. Makkelijk drinkbaar, zoetig bier. Rozijnig, je proeft de hop maar het is niet bitter. Aan de droge kant en daardoor ondanks het zoetje toch een dorstlesser!

Afdronk

Na een slok (of twee) blijft een beetje een plakkerig en zoet mondgevoel over. Jam. 

Alcoholpercentage

6,3%

Past goed bij...

Waar niet bij eigenlijk? 

Leuk weetje

Brouwer Sanne Bijlsma is initiatiefnemer geweest van hét Bokbierfestival op het Ledig erf in Utrecht. Inmiddels ligt zijn focus op zijn eigen brouwerij Het Licht, waar hij in samenwerking met de Utrechtse brouwerij De Leckere zich vooral richt op het maken van seizoensbieren. Deze biere de garde wordt gebrouwen als het nieuwe maan is en is gereed bij volle maan. Een biere de garde is een 'bewaarbier'. Het speciaalbier is biologisch en gaat qua droogheid richting een saison, maar is iets zoeter doordat het de citrusachtige frisheid niet heeft. 

Speciaalbier Utrecht

Buurtbier.nl is dé aangewezen plek om de meest bijzondere speciaalbiertjes te kopen. Behalve de Volle Maan vind je op onze website nog veel meer speciaalbier afkomstig van verschillende brouwerijen uit heel Nederland. Je vindt hier enkel biertjes die niet of nauwelijks bij de slijter of de supermarkt te krijgen zijn en vaak alleen maar bekend zijn in de buurt van de brouwer. 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein