Wilde Catharina - Apeldoorn

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 3,49 3.49
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Fantastische bieren van een ervaren brouwer en dat proef je! Niet de goedkoopste, maar wel de allerbeste ingrediënten. Zo is deze IPA niet gebrouwen met geperste hop, maar met enkel echte hopbloemen. Richard van Brouwerij PUIKbieren in Apeldoorn, Gelderland, vertikt het om voor minder te gaan dan de beste kwaliteit van zijn grondstoffen. Dus ultieme gerst en de beste hop!

Zicht/kleur:
Dik en donker. Prachtige kraag.

Geur
Koffie en pure chocolade.

Smaak
Zo hey! Dit speciaalbier voelt als een complete maaltijd omdat ie zo stevig is dat je het bijna stroperig kunt noemen. We roepen wel eens vaker over een bier dat je hem met mes en vork moet eten, maar als het bij één bier waar is dan is het wel bij deze. Wat proeven we? Een explosie! Van koffie! Chocolade! Haagse hopjes! Die laatste zitten er trouwens echt in. In de verte tonen van zwarte bes, waarschijnlijk door de gebruikte hop bramling cross.

Afdronk
Same! Bittertje en de koffiesmaak blijven lekker nahangen. Lekker langzaam van genieten dus. 

Alcoholpercentage
10,8%

Past goed bij...
Past hier nog wel iets bij? Madam Catharina van Brouwerij PUIK heeft haar ruimte nodig. Als we iets moeten noemen, dan denken we aan moulin rouge, de roaring twenties, sigaren, pure chocolade en oesters. 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein