Loading...

Geertruida 3cl – Eerste Apostolische Brouwerij Utrecht

 4,29 incl. btw

EUR

Lucas en Johannes van de EABU worden enthousiast van zogenaamde wild ales. Bieren die tijdens de rijping op houten vaten van soms wel 18 maanden door infectie met het Brettanomyces bacterie heerlijk zurig worden. In dit bier hebben ze gebruik gemaakt van Philly Sour. Dit is geen Brettanomyces maar een gist dat melkzuur bacterieën aanmaakt. Hierdoor krijgt het bier een verfrissend zuurtje dat controleerbaar is. Dus niet echt een wild ale deze Geertruida, maar wel heerlijk fris, lichtzuur en met tonen van fruit. Alcohol 4,5%

27 op voorraad

Loading...

Beschrijving

Lucas en Johannes van de EABU worden enthousiast van zogenaamde wild ales. Bieren die tijdens de rijping op houten vaten van soms wel 18 maanden door infectie met het Brettanomyces bacterie heerlijk zurig worden.

In dit bier hebben ze gebruik gemaakt van Philly Sour. Dit is geen Brettanomyces maar een gist dat melkzuur bacterieën aanmaakt. Hierdoor krijgt het bier een verfrissend zuurtje dat controleerbaar is. Dus niet echt een wild ale deze Geertruida, maar wel heerlijk fris, lichtzuur en met tonen van fruit.

Alcohol 4,5%

Extra informatie

Barcode

8720299724266

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geertruida 3cl – Eerste Apostolische Brouwerij Utrecht” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *