We hebben ook een winkel!
Amsterdamsestraatweg 116, Utrecht

Levertijd en kosten

Levertijd
Buurtbier.nl is een kleine webshop met een fysieke winkel in Utrecht. Doorgaans leveren we binnen 2-5 werkdagen. Mocht je het bier om een bepaalde reden eerder willen hebben ivm een verjaardag, bruiloft, relatiegeschenk, een proeverij of wat voor reden dan ook, zet dat dan even in de notities bij je bestelling, dan is er altijd iets te regelen!

Verzendbestellingen
Van woensdag tot en met zaterdag leveren we verzendbestellingen af bij PostNL, afhankelijk van de drukte bij PostNL heb je het bier dan 1 à 2 dagen later in huis. Zodra wij de verzendlabels hebben aangemaakt en jij hebt ons een mailadres gegeven, krijg je een mail met de track&trace code van jouw pakket. Kosten voor verzending èn veilig verpakken zodat de bieren zonder breuk bij jou aankomen, zijn €8,95.

Bezorgbestellingen
Bezorgen doen we altijd zelf op vrijdagmiddag. Omdat we zo min mogelijk het milieu willen belasten, doen we dat met de elektrische deelauto van MyWheels of een deelfiets van Cargoroo. Bezorgkosten zijn €3,95 voor bestellingen tussen de €25 en €49,99, vanaf €50 is bezorgen gratis. Bezorgen doen we in Utrecht stad, Maarssen, De Meern, Leidsche Rijn en Vleuten.

Afhaalbestellingen
Afhalen kan in onze winkel op woensdag t/m vrijdag tussen 14.00 – 19.00u of zaterdag van 12.00 – 18.00u. Je vindt onze winkel in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg 116, dat is op loopafstand van Utrecht CS en laad/losplek voor de deur.

En dan nog iets!
Wij proberen het milieu zoveel mogelijk te ontzien door ook levering van Brouwerijen aan ons, zo efficiënt mogelijk te doen. Mocht jij nou een keer in de gelegenheid zijn om bier voor ons mee te nemen van een lokale Brouwerij omdat je vanuit bijvoorbeeld Groningen of Weert naar Utrecht komt, dan houden wij ons graag aanbevolen. Een lijst van plaatsnamen waar wij ons bier vandaan halen, vind je in onze webshop onder ‘Speciaalbieren’ en dan aan de linkerkant in het ‘filter’ menu. Natuurlijk regelen wij alles met de Brouwerij en zorgen dat de dozen bier voor je klaar staan. Een doos bier heeft ongeveer de afmeting van een bierkrat en weegt hetzelfde als een volle bierkrat. In ruil voor je logistieke service ontvang je een mooi bierpakket of korting op je aanschaf van speciaalbier in onze webshop! 

Schrijf je in voor de Buurtbier Nieuwsbrief

Ben je 18 jaar of ouder?