We hebben ook een winkel!
Amsterdamsestraatweg 116, Utrecht

Betaalmethoden

iDeal is bekend bij velen. Via iDeal wordt het bedrag van je aangeschafte bieren éénmalig afgeschreven van je bankrekening.

De BierCheque is een nieuwe cadeaubon waar wij graag aan meedoen! Wil je betalen met een Biercheque? Dat gaat heel simpel. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode ‘Biercheque’, vink aan of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen en of je de algemene voorwaarden hebt gelezen en klik dan op ‘bestelling plaatsen’. Vul de Bierchequecode in die op de achterkant van je BierCheque staat, inclusief de pincode (zit achter een ‘krabvlakje’ achterop de Biercheque) en klik op ‘verder’. Mocht je meer hebben besteld dan de waarde van je Biercheque, kan je het resterende bedrag gewoon betalen via iDeal.

De Utrechtse Euro is een lokale virtuele munt die in Utrecht circuleert. Wil je met Utrechtse Euro’s betalen, kies dan bij het afrekenen voor de Utrechtse Euro betaalmethode, vink aan of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen en of je de algemene voorwaarden hebt gelezen en klik dan op ‘bestelling plaatsen’. Je komt dan in het menu van de ‘Utrechtse Euro’, hier kan je betalen door de QR-code te scannen met je UE-app of login bij Utrechtse Euro om te betalen.

Bankrekening – NL45ASNB8821106535 T.N.V. Buurtbier.nl, Utrecht
BTW-ID – 001955818B10
Kamer Van Koophandel Utrecht – 34079226 (GJJ Produkties H.O.D.N. Buurtbier.Nl)

Schrijf je in voor de Buurtbier Nieuwsbrief

Ben je 18 jaar of ouder?