Loading...

Hazy Pale Ale 33cl – De Magistraat

 3,79 incl. btw

EUR

Een troebele Pale Ale met typische hoppen die vaak worden gebruikt voor fruitige IPA’s en New England IPA’s. Mosaic, Citra en Idaho-7 zorgen voor een frisse bitter met een licht fruitig tintje. Overigens wordt dit bier gebrouwen met Tritordeum wat een kruising is tussen tarwe en gerst en pas sinds 2013 bestaat. Tritordeum is veel duurzamer te verbouwen dan andere granen. Verpakt in een blikje….een flesje….nee een blikje….nee….huh? Een blikflesje! Superlicht, snel te koelen, makkelijk om rechtstreeks uit te drinken en mee te nemen naar festivals. Topidee Magistraat! Alcohol 4,2%

7 op voorraad

Loading...

Beschrijving

Een troebele Pale Ale met typische hoppen die vaak worden gebruikt voor fruitige IPA's en New England IPA's. Mosaic, Citra en Idaho-7 zorgen voor een frisse bitter met een licht fruitig tintje. Overigens wordt dit bier gebrouwen met Tritordeum wat een kruising is tussen tarwe en gerst en pas sinds 2013 bestaat. Tritordeum is veel duurzamer te verbouwen dan andere granen.

Verpakt in een blikje....een flesje....nee een blikje....nee....huh? Een blikflesje! Superlicht, snel te koelen, makkelijk om rechtstreeks uit te drinken en mee te nemen naar festivals. Topidee Magistraat!

Alcohol 4,2%

Extra informatie

Barcode

8720828055748

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hazy Pale Ale 33cl – De Magistraat” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *