Loading...

Vintage Stout 33cl – Fortbrouwerij Duits&Lauret

 3,99 incl. btw

EUR

Duits & Lauret Stout is een zeer complex, donker en vol smakend bier. In de geur zijn onder andere koffie en donkere chocolade goed te onderscheiden. Het bier heeft duidelijk geroosterde accenten en een mooie bitterheid. Deze stout heeft een laag alcoholpercentage, maar is verrassend vol van smaak. Deze stout is eigenlijk uit 2022, dus ligt al dik 2 jaar te rijpen in het fort in Everdingen. Dat heeft het bier een nog uitgesprokenere smaak gegeven. Dus alles wat je hierboven leest, behalve de bitter, is voller van smaak geworden. Echt heel fijn! Alcohol 6,5%

22 op voorraad

Loading...

Beschrijving

Duits & Lauret Stout is een zeer complex, donker en vol smakend bier. In de geur zijn onder andere koffie en donkere chocolade goed te onderscheiden. Het bier heeft duidelijk geroosterde accenten en een mooie bitterheid. Deze stout heeft een laag alcoholpercentage, maar is verrassend vol van smaak.

Deze stout is eigenlijk uit 2022, dus ligt al dik 2 jaar te rijpen in het fort in Everdingen. Dat heeft het bier een nog uitgesprokenere smaak gegeven. Dus alles wat je hierboven leest, behalve de bitter, is voller van smaak geworden. Echt heel fijn!

Alcohol 6,5%

Extra informatie

Barcode

1286996044

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage Stout 33cl – Fortbrouwerij Duits&Lauret” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *