ACTIE: Steun LINDAfoundation met dit Utregs JCI Licht van ’t Sticht borrelpakket

Uteregs JCI Licht van ’t Sticht borrelpakket.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 19,50 19.50
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Help de LINDAfoundation bij het geven van 'onbezorgde momentjes' voor kinderen in arme gezinnen met dit JCI 't Sticht borrelpakket Uteregse bieren en borrelnootjes! Van elk pakket gaat €5 rechtstreeks naar de LINDAfoundation.

JCI 't Sticht, Buurtbier.nl en Brouwerij Het Licht slaan de handen ineen om armoede voor kinderen iets te verlichten.

De biertjes zijn van Brouwerij Het Licht uit Utrecht. 3x Lentelicht, een frisse Weizen en 3x Nieuwe Maan een heerlijk zachte Pale Ale, beiden zeer toegankelijk in smaak en heerlijk in het zonnetje met de meegeleverde  borrelnootjes!

Woon je in Utrecht, dan bezorgen we het pakket GRATIS bij je thuis of op je werk, woon je buiten Utrecht dan betaal je de PostNL verzendkosten van €8,25 (dat is incl. verpakking e.d.) tot 10 kilo. Dit pakket weegt ongeveer 5 kilo incl. verpakking.

Toelichting van JCI 't Sticht:
1 op de 9 kinderen heeft door geldtekort een verre van zorgeloze jeugd. De LINDA.foundation wil de gezinnen van deze kinderen steunen door hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes te bezorgen. Ze doen dit door het geven van een pakket met cadeaubonnen tijdens de feestdagen en nu ook tijdens de coronacrisis. 

JCI ’t Sticht vond dit een goed doel en is gaan nadenken over een manier om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation, waarbij alle giften voor 100% worden gebruikt om de cadeaubonnen aan te schaffen. We wilden niet enkel geld doneren, maar wilden ook de zwaar getroffen Utrechtse ondernemers een steuntje in de rug geven. Zo kwamen wij op het idee om borrelpakketten in Utrecht te gaan verkopen in samenwerking met de Utrechtse bierbrouwerij Het Licht en Buurtbier.nl, voor een schappelijke prijs van €19,50 inclusief bezorgkosten in Utrecht stad. 

JCI ’t Sticht is een Utrechtse afdeling van de Junior Chamber International (JCI), een organisatie voor jonge professionals. Wij ondersteunen vier pijlers: community, training, business en international. In Nederland zijn er enkele duizenden en wereldwijd 170.000 leden in ongeveer 116 landen. 

Wil jij deze kinderen EN lokale ondernemers steunen EN zelf een zorgeloze vrijmibo hebben? Koop dan ons 'Uteregs JCI Licht van ’t Sticht borrelpakket' en steun de Linda.foundation! 

Deze samenwerking is mede mogelijk gemaakt door www.buurtbier.nl

Meer info over de LINDA.foundation: https://www.lindafoundation.nl/

Meer info over JCI: https://www.jci.nl/

Meer info over Brouwerij Het Licht: https://brouwerijhetlicht.nl

 

Verwante producten

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein