Verrassing! - 8 Pack

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 23,50 23.50
quantity Stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Speciaalbier Verrassingspakket met 8 biertjes

Omdat onze bieren over het algemeen wat minder bekend zijn, is het soms moeilijk kiezen. Daarom dit verrassingspakket. Wij hebben alle bieren zelf geproefd en weten precies hoe ze smaken. Geef ons door wat je smaak is of de smaak van degene waar je het pakket aan wilt geven en wij stellen een mooie collectie samen van 8 Nederlandse bieren van de beste brouwers van ons land! Om je te helpen

Om alle bieren goed tot z'n recht te laten komen, geven we aan in welke volgorde je ze het beste kan drinken. Niet dat je ze alle 8 in één avond zal opdrinken, maar ook als je er 2 of 3 drinkt, is het fijn te weten welke volgorde ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten, toch?!

We kunnen de 8 bieren feestelijk verpakken in een mooie glimmende plastic diamantzak met een paar Buurtbierviltjes en een kleurige strik! Klik dan op 'Verwante producten' en kies de Cadeauverpakking voor €1,50. Mocht je er ook nog een kaartje bij willen, geef dan bij je bestelling in 'notities' aan wat voor je tekst je op het kaartje wilt, dan stoppen wij er een leuk kaartje bij!

 

Speciaalbier Utrecht

Buurtbier.nl is dé aangewezen plek om de meest bijzondere speciaalbiertjes te kopen. Naast deze dit Verrassingspakket vind je op onze website nog veel meer speciaalbier afkomstig van verschillende brouwerijen uit heel Nederland. Je vindt hier enkel biertjes die niet of nauwelijks bij de slijter of de supermarkt te krijgen zijn.

Verwante producten

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein