'Help Sinterklaas dit jaar bierpakket' - 6x 33cl + borrelnoten

LeopakketV1.png
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 25,00 25.00
quantity Stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

In dit speciale bierpakket zitten 6 heerlijke Nederlandse speciaalbieren met een zak G'woon Borrelnootjes. Dat moet een heerlijk avondje worden!  Van élk verkocht pakket gaat €5 rechtstreeks naar de Sinterklaasbank!

1x Blond Jochie - Utrechts Blond van Brouwerij'74
1x Afgezaagd - Utrechtse Pale Ale van Brouwerij Het Licht
1x Hazy Summer - Houtense New England IPA van Brouwerij Hommeles
1x Nooit Op - Utrechtse Tripel van Brouwerij Nooitgedacht
1x Bière Bock - Utrechts Bokbier van Brouwerij Brothers in Law
1x LombokBok - Utrechts Bokbier van Brouwerij Eleven

1x zak G'woon cocktail borrelnootjes (dus geen pepernoten!)

Bij bestellen mag je mits je in het bezorgingsgebied wilt laten afleveren (=), bij het afrekenen van de bestelling kiezen voor de optie: 'Voor orders vanaf €30 GRATIS persoonlijke bezorging in Stad Utrecht, Vinkeveen, Mijdrecht en Wilnis'

De Leo Club Ultrajectum benaderde Buurtbier.nl met de vraag of wij konden helpen met een inzamelingsactie voor de Sinterklaasbank. De Sinterklaasbank bestaat al sinds 2006 en geeft kinderen uit arme gezinnen naast het cadeau ook de beleving. Hoe heerlijk was het het toen jij zelf kind was en de Sinterklaasfolders vol met dat fantastische speelgoed door de brievenbus vielen. Gelijk aan de keukentafel de folders uitpluizen op zoek naar dat ene piratenschip van Playmobil of die straaljager van Lego of de nieuwste versie van Kolonisten van Catan en dat dan aan Sinterklaas vragen. Vorig jaar heeft de Sinterklaasbank Sinterklaas geholpen om 5.000 kinderen in arme gezinnen ook te verrassen met een cadeau dat ze op hun verlanglijstje hadden staan. Hoe mooi is dat?!

Met deze actie willen de Leo Club Ultrajectum en Buurtbier.nl geld inzamelen voor de Sinterklaasbank. Van elk pakket gaat €5 rechtstreeks naar de Sinterklaasbank. Help jij ons ook door dit pakket te kopen en daarmee dit jaar misschien wel 10.000 arme kinderen blij te maken met het Sinterklaascadeau van hun dromen?

ALVAST BEDANKT EN GENIET VAN DEZE MOOIE SPECIAALBIEREN!!

Verwante producten

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein