Braxzz Porter 0.0% - Amsterdam (alcoholvrij)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 2,49 2.49
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Alcoholvrij porter bier

Brouwerij Braxzz in Amsterdam timmert hard aan de weg met zijn alcoholvrije dranken, voornamelijk speciaalbier maar zo hebben ze ook zelfs een cider zonder alcohol! Deze porter vinden wij een topper onder de alcoholvrije bieren, daarom ligt ie uiteraard nu ook bij ons in de shop!

Zicht/kleur

Zwart met een klein schuimpje

Geur

Toffee, caramel, mokka, vanille, zoethout.

Smaak

Volle sterke espresso en tonen van chocolade, dadels en vijgen met caramel en een bittertje in de afdronk. Wow, je hebt niet het idee dat je een bier zonder alcohol drinkt. Geweldig nieuws dus voor wie geen alcohol mag, eindelijk een waardig alternatief!

Afdronk

Bitter, blijft lekker plakken. Droog. Een heel klein beetje wrang zelfs.

Alcoholpercentage

0,0% echt helemaal nixx dus! Knap hoor, Brouwerij Braxzz.

Past goed bij...

Het is een bier dat aandacht vraagt, maar zeker met alcoholvrije bieren is het goed om er iets bij te eten aangezien het bier en de spijs elkaar versterken. Probeer bij dit speciaalbier bijvoorbeeld eens een Frans kaasje. 

Speciaalbier Utrecht

Buurtbier.nl is dé aangewezen plek om de meest bijzondere lokale speciaalbiertjes te kopen. Behalve de BRAXX Porter 0,0% vind je op onze website nog veel meer speciaalbier afkomstig van verschillende brouwerijen uit heel Nederland. Je vindt hier enkel biertjes die niet of nauwelijks bij de slijter of de supermarkt te krijgen zijn en vaak alleen maar bekend zijn in de buurt van de brouwer. 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein